In de Wereldwinkel Heerde kunt u terecht voor heel veel mooie cadeaus. Wereldwinkels verkopen producten van kleine producentengroepen uit Latijns Amerika, Afrika en Azie. De producenten krijgen hiervoor een eerlijke prijs. Dat blijkt een effectieve vorm van ontwikkelingssamenwerking te zijn. Voor het geld dat de consument voor een product uit de wereldwinkel betaalt, krijgt deze een goed product. Maar tegelijkertijd wordt bv ook de bouw van een school, een apotheek of de aanleg van elektriciteit in een dorp mogelijk gemaakt.

 

Het assortiment van de Wereldwinkel Heerde wordt vaak aangevuld. U kunt er altijd terecht voor iets moois.


Nieuwe medewerkers

 

Onze winkel wordt gerund door vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten voor dat mooie doel. In totaal zijn er nu ca 25 medewerkers actief, maar wij hebben behoefte aan aanvulling. Sinds de verhuizing naar de Bonenburgerlaan is de belangstelling voor onze winkel en de producten enorm gegroeid. Wij kunnen dus nog wat meer vrijwilligers gebruiken.


Mocht je belangstelling hebben voor het werk in de winkel, uitvoering PR-activiteiten of de inkoop van de producten dan komen wij graag in contact met u. Op verschillende taakgebieden kunnen wij extra ondersteuning goed gebruiken. Met inzet van enkele uren per week zouden wij al heel blij zijn. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Laat u voorlichten door een van onze enthousiaste medewerkers of neem contact op met de coordinator voor de winkel,


Anita ter Horst. (wereldwinkelheerde@hotmail.com). 

 

Wij kijken naar u uit.